Ny verksamhetschef tar över

Victoria Lindstedt tar över efter Gunnel Köhler. Victoria kommer närmast från primärvården där hon bl a arbetat som konsult med verksamhetsutveckling och styrning. Dessutom har hon också ett förflutet inom flyget och mediebranschen.
Psoriasisföreningen välkomnar sin nya verksamhetschef Victoria Lindstedt. Hon har tidigare lång erfarenhet från primärvården där hon på ledningsnivå bl a arbetat med avtalsfrågor, kvalitetsuppföljning och vårdutveckling.

– Vi är mycket glada över att Victoria valt att bli ny verksamhetschef hos oss. Hennes erfarenheter och kunskaper inom verksamhetsutveckling gör att hon bli en stor tillgång för Psoriasisföreningen, kommenterar Lars Ettarp, styrelseordförande.

- Min företrädare har tagit Psoriasisföreningen genom vårdval och lämnar efter sig välfungerande mottagningar. Mitt jobb blir att fortsätta utveckla verksamheten och b l a se till att den följer med i den digitala utvecklingen som står för dörren, säger Victoria Lindstedt.