info@pso.a.se • Telefon: 08-557 655 50
Blekingegatan 5, 118 56 Stockholm

info@pso.a.se • Telefon: 08-557 655 50
Blekingegatan 5, 118 56 Stockholm
 

Vi söker en ekonomiansvarig

OM OSS Psoriasisföreningen i Stockholms län är en spännande arbetsplats. Förutom att vara en intresseorganisation för personer med psoriasis och psoriasisartrit är vi också landets största vårdgivare inom öppen specialiserad hudsjukvård. Drygt 6 000 patienter med ett 40-tal olika diagnoser får sin nödvändiga vård hos oss. Vi bedriver även medlemsverksamhet och en omfattande intressepolitik. Totalt har verksamheten 46 fast anställda sjuk- och undersköterskor, som finns på sex olika mottagningar runt om i länet. Ett 20-tal specialistläkare är också knutna till verksamheten. Hos oss får du utmanande arbetsuppgifter, friskvård och en god arbetsmiljö i fräscha lokaler på Södermalm.

ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiansvarig hos Psoriasisföreningen ingår du i ledningsgruppen och sköter löpande bokföring, ekonomisk uppföljning, utbetalningar, löner, skatter och bokslut. I arbetet ingår även rapportering till SLL och godkännande av vårdfakturor. Vi använder Hogia. Du är placerad på kansliet, där fyra personer arbetar.

KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av arbete med ekonomi, bokföring och lönearbete. Som person är du förstås noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vi vill vidare att du har en god social och pedagogisk förmåga. För oss är det också viktigt att du förstår hur en idéburen organisation fungerar och att du tycker det är intressant och spännande att lära dig nya saker.
´
Ansök med CV och personligt brev senast den 30 april på info@pso.a.se