Hitta till våra mottagningar

Tror du att du har psoriasis? Du kanske redan vet att du har det?  I båda fallen är du välkommen till någon av våra mottagningar. Du kan komma direkt, utan varken remiss eller tidsbeställning eftersom vi har drop in. Du träffar då en av våra sköterskor. Det första besöket kan ofta ta lite längre tid, därför kan det vara bra att komma när det är lite lugnare på mottagningen så att du känner att du får den tid du behöver för frågor. Ring gärna och rådgör med mottagningen.

Har du någon annan diagnos som är hjälpt av ljusbehandling? Psoriasisföreningen tar även emot personer med olika typer av eksem, klådtillstånd, vitiligo och ett 40-tal andra diagnoser för ljusbehandling. Då behöver du remiss från en hudläkare.

Du kan ringa när som helst under öppettiderna. Vanliga behandlingsbesök sker, som sagt, utan tidsbeställning och när det passar dig. Till läkare, fotvård och Buckybehandling måste du beställa tid. Våra sköterskor bedömer först ditt behov och det går därför inte att boka tid utan personligt besök på mottagningen före. Här kan du läsa mer inför ditt första besök.

Psoriasisföreningen arbetar på uppdrag av Stockholms Läns Landsting och ingår i Vårdval för öppen specialiserad hudsjukvård, Särskilt uppdrag.