Hitta till våra mottagningar

Tror du att du har psoriasis? Du kanske redan vet att du har det?  I båda fallen är du välkommen till någon av våra mottagningar. Har du psoriasis behöver du ingen remiss. Vi uppmanar nya patienter att ringa och boka tid för en första bedömning och bästa omhändertagande. Du träffar då en av våra sköterskor.

Har du någon annan diagnos som är hjälpt av ljusbehandling? Psoriasisföreningen tar även emot personer med olika typer av eksem, klådtillstånd, vitiligo och många andra diagnoser för ljusbehandling. Då behöver du remiss från en hudläkare.

Nu under Covid-19 får du ringa och beställa tid för behandlingsbesök, vi har stängt vår drop-in, se respektive mottagnings telefontider. Till läkare, fotvård och Buckybehandling måste du också beställa tid. Våra sköterskor bedömer först ditt behov och det går därför inte att boka tid utan personligt besök på mottagningen före. Här kan du läsa mer inför ditt första besök.

Psoriasisföreningen arbetar på uppdrag av Region Stockholm och ingår i Vårdval för öppen specialiserad hudsjukvård, Särskilt uppdrag.