Dubbelkompetent fotterapeut/undersköterska sökes!

Vår mottagning i Sundbyberg söker en dubbelkompetent fotterapeut/undersköterska på 70 %.

Om jobbet
Psoriasisföreningen i Stockholms län är en ideell förening som har funnits i drygt 50 år. Vi är både en patientförening som informerar och utbildar om psoriasis och erbjuder aktiviteter för våra medlemmar med syfte att öka livskvalitet samt en idéburen vårdgivare som erbjuder öppen, specialiserad vård med hög kvalitet främst för patienter som har psoriasis, men vi tar även emot många andra huddiagnoser. Vi har fyra mottagningar i region Stockholm. Våra mottagningar är sjuksköterskestyrda. Vi registrerar i det nationella kvalitetsregistret PsoReg.

På Psoriasisföreningens mottagning i Sundbyberg arbetar elva personer; sjuksköterskor, undersköterskor och dubbelkompetenta fotterapeuter/undersköterskor. Ett antal hudläkare är också knutna till mottagningen och finns där vissa timmar i veckan. Vi söker dig som är positiv, självgående och tycker om omväxlande arbetsuppgifter. Det är ett absolut krav att du är både fotterapeut och undersköterska. Vi vill också att du ska ha god datavana.

Har du erfarenhet av att dokumentera i Take Care, av mottagningsarbete och/eller från hudsjukvård så är det förstås meriterande.

Som fotterapeut/undersköterska hos oss arbetar du i team med sjuksköterskor och hudläkare. Arbetet är självständigt och alla på mottagningen arbetar med delegeringar som varierar beroende på den kliniska erfarenhet man har. Vår värdegrund - att verka för att livsvillkoren för personer med psoriasis ska vara så goda som möjligt - ska hela tiden genomsyra vårt arbete.

Kontaktperson:
Susanne Bergqvist, chefsjuksköterska
susanne.bergqvist@pso.a.se
070-601 69 12

Ansökan
Märk din ansökan "fotvårdsterapeut/undersköterska" och skicka till info@pso.a.se innan den 4 november 2022.