Prova på Hemma-gympa online!

Lisel Humla Sjöstedt som annars brukar hålla i vår vattengympa har satt ihop gympa som ni kan följa via datorn, läsplattan eller telefonen.

I Hemmagympa Online finns all slags gympa för dig som längtar efter att röra på dig vänligt och lyhört. Det är dels det närmaste vi kan komma vattengympans välgörande effekter på land. Dels finns alldeles unika gympapass som ”ansiktsgympa” och ”rörelse i vila”. Som medlem i PSO har du också möjlighet att prova till specialpris hela mars 2021, därefter har ni även specialpris på vårterminen 1 april–31 maj.

Ordinarie pris för en månad är 250 kr/månad, som medlem i PSO betalar du endast 150 kr/månad och får sedan fri tillgång till all live-gympa och alla inspelade gympapass.

Vårterminen 1 april–31 maj har ordinarie pris 495 kr.
Som PSO-medlem betalar du enbart 250 kr!

Här kan du läsa mer och prova på träningspassen:

Anmälan: aktivitet@pso.a.se eller 08-557 655 53
Betalning: Bg 5653-7079