Medlem

Alla är välkomna att bli medlemmar hos oss! Både du som själv har någon form av psoriasis och du som vill stödja vårt arbete.

Ett bra liv för alla med psoriasis. Det är vad vi på Psoriasisföreningen i Stockholms län arbetar för. Vi bedriver vård, sprider kunskap, påverkar samhället och stöder forskningen. Ju fler vi är desto mer kan vi göra tillsammans. Bli medlem redan i dag för att stödja vår verksamhet!

Därför ska du bli medlem
För att stödja vår unika vårdverksamhet och patientstyrda förening.

För att vi sprider kunskap, påverkar samhället och stödjer oberoende psoriasisforskning.

För att du får kunskap om din sjukdom, om behandling, forskning och läkemedel.

Det här ingår i ditt medlemskap
Du får tillgång till kurser, träning och sociala aktiviteter som är subventionerade.

Är du patient på någon av mottagningar och medlem så får du köpa mjukgörande krämer, schampo m m till självkostnadspris.

Som medlem får du regelbundet två tidningar, Länsnytt, som är vår egen och Psoriasistidningen, som kommer från vårt riksförbund Psoriasisförbundet. I dessa kan du läsa om nya behandlingsmetoder, aktuella forskningsrön samt frågor som berör vardagen för alla som lever med sjukdomen. Du får också information om föreläsningar, kurser och sociala aktiviteter.

Här kan du läsa om övriga medlemsförmåner.

Ett medlemskap i Psoriasisförbundet kostar 250 kr per år (en familjemedlem kostar 100 kr och sen får man lägga till obegränsat antal familjemedlemmar som man bor med för bara ytterligare 50 kr. )

Du kan anmäla dig direkt på Psoriasisförbundets hemsida, via e-post: info@pso.se eller så kan du ringa på tel 08-600 36 36.